Dr Čubrilo | Centar za metabolizam i prevenciju2017-08-29T11:12:43+02:00

CENTAR ZA METABOLIZAM I PREVENCIJU

Profesor doktor Dejan Čubrilo je u procesu otvaranja svog Centra za metabolizam i prevenciju koji bi trebalo uskoro da počne sa radom, što podrazumeva promenu lokacije, kao i promenu dosadašnje organizacije rada.

Uvodimo dva programa dr Čubrila: Bazični i Napredni, a oba će se odvijati po šemi 1-6-12 što podrazumeva cikluse nedelja u okviru kojih će se programi sprovoditi (1. nedelja – funkcionalna dijagnostika i pregled kod lekara, 6. nedelja – merenja, 12. nedelja – merenja i kontrola kod lekara).

Nakon tog ciklusa svaki naredni pregled nakon 6 meseci od prvog pregleda kod lekara, vodi se kao novi pregled i početak novog programa.

Ukoliko vam je data dijagnoza od strane nekog lekara specijaliste, pijete lekove zapadnjačke medicine ili vam je profesor dr Čubrilo registrovao slabost odredjenog organa ili grupe organa, onda pripadate Naprednom programu, a ako imate simptome kao što su slabost, malaksalost, pad energije, gorušica, nadimanje, oticanje, zatvor, gojaznost… i sve ostale a ne znate njihovo poreklo ili nemate postavljenu dijagnozu, onda pripadate Bazičnom programu.

Od sredine septembra se uvodi online zakazivanje na sajtu profesora dr Čubrila drcubrilo.com i jedino na taj način zakazivanje pregleda, kontrolnih merenja i kontrola biće moguće.

Molimo vas da nakon 15.9. posetite naš sajt i proverite koji je prvi slobodan termin.

Sve informacije ubuduće možete potražiti na na sajtu drcubrilo.com, kao i na Facebook stranici, ili možete poslati upite na mejl centar@drcubrilo.com

Hvala na strpljenju i razumevanju.

DR ČUBRILO
Centar za metabolizam i prevenciju

CENTAR ZA METABOLIZAM I PREVENCIJU

Sajt u pripremi.
Uskoro više informacija…